Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vandaag besteld = morgen geleverd

Gratis verzending

VERTROUWD DOOR MEER DAN 50.000 KLANTEN

Ruilen & Retourneren

Retourbeleid

Wilt u uw aankoop ruilen of retourneren? Wij helpen u graag! Ruilen of retourneren kan tot 14 dagen na de leveringsdatum.

Om je retour terug te sturen dien je die aan te melden bij onze klantenservice, vanuit daar wordt je verder geholpen om je retour in orde te maken. Stuur nooit zomaar je pakket terug zonder het aangemeld te hebben bij de klantenservice, hierdoor behoed je jezelf dat het pakket kwijt raakt als het niet is aangemeld.

Geef hierbij de volgende punten duidelijk aan:

Naam:

Email:

Ordernummer:

Items die ik zou willen retourneren:

Zou je willen omruilen:

Mail je retouraanvraag naar: Klantenservice@richesseclothing.nl

 

- Is het retourneren gratis?

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Bij het retourneren van een product dient u het retourformulier mee te sturen. Deze kun je hier je aanvragen bij de klantenservice:

Klantenservice@richesseclothing.nl

+31618132584


- Wat zijn de retourvoorwaarden?

Het retourneren van een product is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. U kunt het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour sturen. Mocht het product niet meer in orginele staat verkeren kunnen wij het artikel niet meer terugnemen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

- Hoe lang duurt het om een ​​product om te ruilen?

Wil je uw product ruilen omdat die niet past? Dat is helemaal geen probleem! Neem contact op met de klantenservice, geef hierbij duidelijk aan dat je je artikelen wil ruilen. De klantenservice regelt de rest voor je!

Hiervan ontvang je direct na aankomst een shop tegoed zodat je het product kosteloos kan bestellen via de site in versneld tempo. Ruilen is gratis!

 

- Wat kan ik doen als mijn omruil product niet langer beschikbaar is?

Vraag het klantenservice team over de mogelijkheden. We zullen u een update geven wanneer we verwachten het product te kunnen leveren. Als u al uw retour hebt gemaakt en het product uitverkocht, nemen we contact met u op en werken wij met u samen om een ​​oplossing te vinden.

 

- Wat moet ik doen als een product defect is of beschadigd is?

We zijn natuurlijk blij om dit met je op te lossen. Stuur een bericht naar klantenservice@richesseclothing.nl met een foto van de klacht. Noteer hierbij duidelijk je bestelnummer & je naam, zo kunnen wij je nog sneller van dienst zijn! Onze klantenservice zal zo snel mogelijk met u samenwerken om een ​​oplossing te vinden.

 

- Hoe lang duurt een restitutie?

We doen ons best om de retourneren zo snel mogelijk te verwerken. Na ontvangst van het retourpakket in ons magazijn streven wij naar 14 werkdagen verwerkingstijd. Op je track en trace dat je ontvangt met je retourzending, kun je zien wanneer het pakket is aangekomen in ons magazijn. Houd er rekening mee dat het kan duren tot 3 werkdagen voordat de terugbetaling zichtbaar is op uw bank.

  

- Verkeerd bezorgadres?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen 

Gebruik couponcode WELCOME10 voor 10% korting op je eerste bestelling.

Cart

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Gratis Verzenden!
Er zijn geen producten meer te koop