Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. Wij raden aan om over te stappen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Vandaag besteld = morgen geleverd

Gratis verzending

VERTROUWD DOOR MEER DAN 50.000 KLANTEN

Welkom bij Richesse Clothing, jouw bestemming voor stijlvolle heren- en dameskleding in de streetstyle. Sinds onze oprichting in 2019 hebben we een onmiskenbare stempel gedrukt op de modewereld met onze innovatieve en trendsettende ontwerpen. Onze eerste winkel opende zijn deuren in Enschede, en sindsdien zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend merk met drie eigen winkels verspreid over Nederland.

Onze missie is om de modegrenzen voortdurend te verleggen met collecties die elke twee maanden vernieuwd worden. Hierdoor kunnen we onze klanten steeds voorzien van de nieuwste trends en stijlen. De populariteit van Richesse is wijdverbreid, met meer dan 100 verschillende boutiques in Noord- en Midden-Europa die ons merk met trots verkopen.

Richesse heeft een bijzondere plek veroverd in de harten van vele bekende Nederlanders. Onder onze trouwe fans bevinden zich prominente namen zoals Andy van der Meijde, Najib Amhali, Jonna Fraser, en nog vele anderen. Deze steun bevestigt onze visie en passie voor mode.

Kom langs in een van onze winkels en ervaar zelf de unieke stijl en kwaliteit van Richesse Clothing. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste trends of tijdloze klassiekers, bij ons vind je altijd iets dat bij je past. Samen maken we van mode een statement.

Gebruik couponcode WELCOME10 voor 10% korting op je eerste bestelling.

Cart

Gefeliciteerd! Jouw bestelling komt in aanmerking voor gratis verzending Gratis Verzenden!
Er zijn geen producten meer te koop